Velkommen til Advokatfirmaet

Borge & Barth-Hofstad DA

Vakt Telefon

+47 23 032 032 Sentralbord

Velkommen til Advokatfirmaet Borge & Barth-Hofstad DA

Vårt mål er at du som klient skal føle deg trygg på at du blir ivaretatt på beste mulige måte, og at din sak får et best mulig utfall for deg.

Våre advokater har spesialisert seg inne strafferett, barnevernsrett og barnefordeling.  Vi har tilegnet oss god kompetanse gjennom en satsning på faglig dyktighet og utvikling innen våre  spesialområder, dette for at vi skal kunne ivareta dine rettigheter.

Vi har tro på at vi gjennom å gi deg personlig kontakt og et godt engasjement, i kombinasjon med kyndig juridisk bistand og rådgivning,  gir deg den trygghet og komfort som skal til for å sette deg i stand til å oppnå en god avvikling av saken din sammen med oss.

Vi tar oppdrag over hele landet, og samarbeider også med advokater lokalt i andre lagsogn. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Vi holder til sentralt i Oslo sentrum, i Pilestredet 15 b,  like ovenfor Oslo tingrett. Du kan parkere i Ibsen parkeringshus, og bruke utgangen merket «Pilestredet», der du umiddelbart ser våre kontorer. Reiser du kollektivt, kan du gå fra «Nathionaltheateret» eller «Stortinget» t-banestasjon. Nærmeste trikkestopp er «Tinghuset».